• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.05.2015

13:15

LEFTFIELD 12. jula na Dance Areni Exit festivala

Kultura

LEFTFIELD 12. jula na Dance Areni Exit festivala

Podeli vest

Jedan od najuticajnijih izvođača u istoriji elektronske muzike - Leftfield nastupiće 12. jula na Dance Areni u okviru proslave 15. rođendana Exit festivala

On će uticaj na savremenu elektronsku scenu predstaviti numerama "Open Up", "Release the Prešure", "Afrika Shox", "Afro Left", "Original", "Swords", "Phat Planet" i mnogim drugim. 

Nakon dve nominacije za prestižnu Mercury nagradu i albuma "Rhythm and Stealth", koji je dostigao prvo mesto na britanskoj top listi, Leftfield će novi album "Alternative Light Source", prvi posle 16 godina objaviti juna, a kao apsolutni hit singl već se izdvojio "Universal Everything". 


Začetnik tropskog house zvuka, Thomas Jack, pridružiće se postavi Dance Arene, premijernim nastupom 11. jula.

Talentovani australijski muzičar doneće pozitivnu letnju energiju sa hitovima koji su zapalili internet, poput "Final Speeć" i "Symphone". 

Uz ovogodišnju selekciju Dance Arena rezidenta, kompletiran je spisak izvođača po danima, pa prve večeri, 9. jula, veliku rođendansku žurku pokrenuće: Adam Beyer b2b Joseph Capriati, Chris Liebing, Octave One, Nicole Moudaber, Dejan Milićević, Lea Dobričić i Marko Milosavljević. 

Iduće noći, 10. jula nastupiće: Hardwell, Oliver Heldens, Catz ''n Dogz, Kolsć, Kill the Buž, Mirko & Meex i Rise & 5hine. 

Za 11. juli najavljeni su: Martin Garrix, MK aka Marc Kinćen, Thomas Jack, Francesca Lombardo, wAFF, Marko Nastić, Peppe i Doo b2b Vem, dok će se 12. jula okupiti: Leftfield, Dixon, Tale of Us, Simian Mobile Disco b2b Roman Flügel, Klangkarušell, Kristijan Molnar i Mene. 

Zbog velikog interesovanja sastav Faithleš nastupiće 12. jula u punom koncertnom sastavu uz proširenu produkciju.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija