• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2015

10:55

KO PEVA, DOBRO MISLI Poznati na humanitarnom karaoke takmičenju

Kultura

KO PEVA, DOBRO MISLI Poznati na humanitarnom karaoke takmičenju

Podeli vest

Neki priznaju da njihov dobar glas nema veze sa glasnim žicama, drugi danima pred ogledalom vežbaju nastup kako se ne bi obrukali, tek poznate face srpske javne scene ujedinjene su u ideji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije i pritom se dobro zabave

U novootvorenom beogradskom klubu Wurst Platz u ponedeljak 6. jula biće održan humanitarni VIP karaoke festival, čiji će pobednik dobiti nagradu od 50.000 dinara i sam odabrati kome želi da pomogne tim novcem.

Mikrofone će, ali ne uz karaoke mašinu već uz bend „Feeling“ iz Novog Sada, ukrstiti glumica Dragana Mićalović, voditeljke Dušica Jakovljević i Kristina Radenković, novinarka Željka Zebić, stilistkinja Jelena Mačić, bivša misica Sanja Papić, novinar Saša Jovanović, voditelj Uroš Bogdanović, mladi glumac Predrag Vasić, poznat po ulozi Stanoja u “Montevideu“, kao i još nekoliko gostiju iznenađenja.

Public

Žiri koji će odrediti pobednika takođe će činiti dobro poznata lica: Leontina, Tanja Vojtehovski, Mika Kostić, Inspektor Blaža, Savo Milošević, Andrej Kulundžić, Boris Trivan, Ivica Koren... a program će voditi Marina Kotevski.

Public

Ko će na ovom takmičenju pobediti stvarno nije preterano važno. Mnogo je bitnije da će se pomoći nekome kome je to potrebno, a sigurno je da će se svi koji odaberu da ponedeljak veče provedu uz humanitarne VIP karaoke dobro zabaviti.

Planirano je da od septembra ovo druženje postane redovno, kao i da nagradni fond bude povećan, pa će i humanitarni doprinos poznatih karaoke pevača biti veći.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija