• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2015

10:22

MULTIPRAKTIK ŽENE Posetite "Bazar mama" i pronađite inspiraciju za sopstveni biznis!

Kultura

MULTIPRAKTIK ŽENE Posetite "Bazar mama" i pronađite inspiraciju za sopstveni biznis!

Podeli vest

Na ovogodišnjem, petom po redu, izložbeno-prodajnom Bazaru mama preduzetnica svoje kompanije i proizvode će predstaviti preko 50 mama iz cele Srbije

Ova manifestacija će se održati u nedelju 15. novembra od 10h do 22h u Beogradu u tržnom centru "Delta siti". 

facebook

Prema rečima direktorke Centra za mame, Jovane Ružičić, ideja "Bazara mama" je da umreži preduzetnice.

-  One sjajno rade najraznovrsnije stvari! Dosadašnji Bazari, od kojih je tri organizovano u Beogradu, a jedan i u Novom Sadu, su pokazali da je mamama ovaj vid razmenjivanja iskustva i podrške potreban, te mi kao organizacija planiramo da nastavimo da podržavamo ove hrabre žene - istakla je Ružičićeva.

facebook

Važno je napomenuti, smatra Ružičićeva da je u ovim ekonomsko teškim vremenima veoma teško pokrenuti biznis, ali mame u tome uspevaju.

facebook

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna i druga prava mama i bori protiv svih vidova diskriminacije kojima su mame danas izložene. Ukoliko smo vas zaintrigirali ovom temom, o mamama preduzetnicama pogledajtge više na sajtu www.centarzamame.rs., kao i na Fejsbuk stranici.

DESET KORAKA do poslovnog uspeha o kakvom ste sanjali!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija