• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2016

13:10

(VIDEO/FOTO) SEKSI PLAĆENIK! Mr. Right - Ubica na belom konju od 28. aprila u bioskopima!

Kultura

(VIDEO/FOTO) SEKSI PLAĆENIK! Mr. Right - Ubica na belom konju od 28. aprila u bioskopima!

Podeli vest

Od 28. aprila beogradska publika će imati prilike da na bioskopskom platnu uživa u nesvakidašnjoj ljubavnoj, akcionoj komediji pod nazivom "Mister rajt - Ubica na belom konju"

Hiperaktivna junakinja Marta, čiji lik tumači Ana Kendrik, potpuno je izgubila glavu posle raskida i u pokušaju dapreboli bivšeg kreće stranputicom. U momentu kada deluje da nema povratka za nju ona sreće Frensisa, kojeg glumi Sem Rokvel.

Gubi glavu za njim i ne sluti da se iza harizmatičnog lika zapravo krije plaćeni ubica, i to ne obični. On ne likvidira po narudžbini već ubija naručioce. Stvari počinju da se komplikuju kada Marta shvati da se Frensis ne šali kada kaže da mora da likvidira nekoga, a taj neko je naručioc iza čijeg identiteta se krije agent FBI, kojeg tumači Tim Rot.

Tela se gomilaju, atmosfera se zakuvava, a Marta mora da odluči da li da pobegne glavom bez obzira ili se pridruži ludilu novog dečka.

"Mister Rajt - Ubica" na belom konju je najnovije filmsko ostvarenje reditelja i scenariste Paka Kabezasa koji se proslavio filmovima "Neon Flesh" i "Rage" sa Nikolasom Kejdžom.

Glavnu mušku ulogu tumači Sem Rokvel, koji se nalazi na pragu pete decenije života. Imao je mnoga filmska ostvarenja, od kojih je najpoznatiji Divlji Bil u filmu "Zelena milja" za kojeg je prokomentarisao da je pedofil, rasista i odvratno ljudsko biće.

- Doživeo sam ga kao kombinaciju Haklberi Fina i Satane. Pokušao sam da ga tumačim na način na koji bi to uradili Džon Malkovič ili Geri Oldman.

Pored toga, njegova bogata bibliografija uključuje i filmove Moon, Iron Man 2, i Poltergeist.

Iako je možda mlađa od svog filmskog partnera, Ana Kendrik poseduje veoma zavidan glumački portfolio. Za sporednu žensku ulogu u filmu Up in the air nominovana je za Oskara, BAFTA i Zlatni globus, ali nažalost nijednu nije osvojila.

Glumačku ekipu upotpunjuje i Tim Rot, osvajač nagrade BAFTA u kategoriji najbolja muška sporedna uloga za fil Rob Roy.

Reditelj Pako Kabezas odlučio je da ništa ne prepusti slučaju pa je za sporedne glumce angažovao Džejmsa Rensona, Majkla Eklunda, rep umetnika RZA i Keti Neru.

Na premijeri

 

Promo
Ana Kendrik, koja tumači glavnu žensku ulogu u filmu, na premijeri, koja je bila u sredu u njujorškom Linkoln trgu, pojavila se u haljini Dejvida Kome, gruzijskog modnog kreatora stacioniranog u Londonu. Na crvenom tepihu ubrzo joj se pridružio i stariji kolega Sem Rokvel.Njih dvoje se nisu razdvajali. jednog trenutka ju je privukao i poljubio u čelo, što je bilo ovekovečeno brojnim fotkama.On je izjavio da su mu uzori Geri Oldman i Džon Malkovič i da mu ovaj film predstavlja izazov.
- Nastojim da odgovorim na svako vrstu izazova jer je život neprestana borba. Prilično sam zadovoljan oni što sam postigao, ali i dalje tragam za izazovima  - objasnio je tom prilikom.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija