• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.04.2016

12:36

SVI MI ČITAOCI! Proslavite Svetski dan knjige uz Delfi knjižare i izdavačku kuću Laguna!

Kultura

SVI MI ČITAOCI! Proslavite Svetski dan knjige uz Delfi knjižare i izdavačku kuću Laguna!

Podeli vest

Povodom Svetskog dana knjige i autorskih prava Udruženja izdavača i knjižara Srbije od 21. aprila do 1. maja biće organizovan Četvrti festival knjige, pod nazivom "Svi mi čitaoci". Ovaj kulturni događaj doprinosi unapređenju i razvoju čitalaštva i namenjen je širokoj publici

Udruženje izdavača i knjižara Srbije priključiće se kampanji "Negujmo srpski jezik", tako da će tokom aprila ona biti proširena, a podržaće je i knjižare Delfi i izdavačka kuća Laguna, u saradnji sa ustanovama i Privrednom komorom Beograda.

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKOG IZDAVAČA: Laguna u najužem izboru za Izdavača godine Sajma u Londonu!

U okviru Festivala biće izveden program za mlade ljude "Svi mi čitaoci", koji će voditi poznati pesnik Ljubivoje Ršumović, u ponedeljak, 25. aprila, na Vračarskom platou.

Svetski dan knjige obeležava se 23. aprila, a u Srbiji će proteći u znaku velikih sniženja cena svetskih i domaćih izdanja.

SVETSKI DAN KNJIGE Akcija "Svi smo u biblioteci"

Izdavačka kuća Laguna i ove godine sa velikim zadovoljstvom obeležava ovaj dan. Pripremila je sjajnu akciju, koja svim čitaocima omogućava kupovinu poznatih naslova po neverovatno niskim cenama. Svim članovima biblioteke sa aktivnom članskom kartom omogućava popust od 20% na sva Lagunina izdanja u knjižarama Delfi. Ovaj popust važiće u periodu od 22. do 24. aprila 2016. godine, ali uz ovaj popusti ne važe količinski i članski popusti.. U ovoj akciji učestvovaće sve Delfi knjižare.

Anketa

Proslavite Dan knjige sa izdavačkom kućom Laguna i uživajte u akciji koju je pripremila samo za vas.

POZNATI GLUMILI BIBLIOTEKARE Kako su se snašli?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija