• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2016

17:48

KONCERT ZA PAMĆENJE Toni Cetinski u Kasini!

Kultura

KONCERT ZA PAMĆENJE Toni Cetinski u Kasini!

Podeli vest

Nakon uspešnih koncerata u beogradskoj Areni s kojima je Toni Cetinski obeležio 25 godina karijere, na red je došao još jedan nastup u našoj prestonici

Toni će zapevati pred svojom mnogobrojnom publikom u sredu (4.maja) u klubu Kasina.

Na predstojećem koncertu, osim najvećih hitova iz bogate Tonijeve karijere, publika će prvi puta imati priliku da čuje i nove pesme kao što su "Vjera nevjera", "Od trnja do zvijezda" kao i najnoviju pesmu "Tugo moja" koju je otpevao u duetu s Jacquesom Houdekom.

Dame sigurno neće ostati imune ni na jednu Tonijevu pesmu tako da je to odlična prilika da muškarci izvedu svoju lepšu i nežniju polovinu i tako im prirede pravi uzitak.

''Zbog velikog poštovanja prema publici, svakim novim koncertom želim im pružiti nešto najbolje dotad te preneti pozitivnu energiju koju osećam. Jako se veselim ponovnom susretu sa publikom u Kasini i jedva čekam da izađem na pozornicu '' – kaže Toni, ne skrivajući uzbuđenje pred predstojeći nastup u Kasini.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija