• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2016

10:59

KONCERT KOJI SMO ČEKALI! Enrike Iglesias sutra u Kombank areni!

Kultura

KONCERT KOJI SMO ČEKALI! Enrike Iglesias sutra u Kombank areni!

Podeli vest

Pop zvezda Enrike Iglesias održaće sutra koncert u Kombank areni, a organizatori Arena Beograd i Sky Music najavuljuju muzičko-scenski spektakl

Prema Iglesiasovoj želji da bude što bliži svojim fanovima, glavna bina imaće krila od po dva metra koja će se i sa leve i sa desne strane, pružati ka publici na VIP tribinama. 

Na binu će se nastavljati dugačka pista od čak 17 metara, široka 2.44 metra i visoka 1.52 metra. 

Pista će se završavati još jednom malom binom, širokom tri metra, najavljuju organizatori.

Atmosferu na koncertu pojačaće bogata rasveta sa laserima i odlično ozvučenje, a za scenske efekte biće zaduženi topovi sa konfetama najrazličitijih boja i beli baloni.


Za razliku od nekih svetskih zvezda, Iglesiasu je najvažnije da sa svojim obožavaocima ostvari što bliži kontakt tako da su mu ostali zahtevi u vezi hrane i pića izuzetno skromni.

Kao iznenađenje za sve ostaće način na koji će Enrike izaći na scenu kao i kako će doći do bine u parteru.

"Nikada ne znam šta da očekujem od nekog koncerta, bilo gde da nastupam. Svaki koncert je drugačiji", izjavio je nedavno Iglesias i dodao da se raduje povratku u Beograd i susretu sa fanovima u Srbiji.

Ono što je sigurno je da će publika u Areni uživati uz popularne hitove "Not in love", "Tonight", "Do you know", "Turn the night up", "I like it", "Bailamos", "Ring my bells", "Hero", "Bailando"...

 
Promo

Interesovanje za ovaj koncert i dalje ne jenjava. VIP tribine su rasprodate, a uvedena je dodatna kategorija VIP centar, mesta najbliža drugoj bini. 

Beograd će biti jedan od prvih evropskih gradova koji će ove godine ugostiti Iglesiasa u okviru veoma iscrpne svetske turneje "Sex and Love" na kojoj je do sada održao više od 130 koncerata.

Njegova nova pesma "Duele El Corazon" za samo četiri dana zabeležila je preko 3.600.000 pregleda na "Jutjubu".

Iglesias je upisan i u Ginisovu knjigu rekorda sa čak dva priznanja za "Najdužu broj 1. poziciju" za pesmu "Bailando", kao i za "Najviše broj 1. hitova" na "Hot Latin" listama pesama.

Jedan je od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih više od 137 miliona albuma širom sveta i tri Latino Gremi priznanja. 

Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti i jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu "Billboard Dance" liste.

Oprobao se i u glumačkim vodama gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza "Bilo jednom u Meksiku", gostovao je u popularnim serijama "Dva i po muškarca", "Kako sam upoznao vašu majku", a producirao je i "Of Broadway" mjuzikl "Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria".


Ulaznice za koncert Enrike Iglesiasa prodaju se po cenama od 2.990 dinara za parter, za sedenje od 3.690, 3.900, 4.590, 4.990 dinara, za VIP centar i fan pit karte koštaju 5.990 dinara. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija