• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.05.2016

09:11

E OVO ĆE BITI LUDILO....HUMANITARNE PRESS KARAOKE! Novinari pevaju, poznati  ih ocenjuju!

Kultura

E OVO ĆE BITI LUDILO....HUMANITARNE PRESS KARAOKE! Novinari pevaju, poznati ih ocenjuju!

Podeli vest

Posle serije humanitarnih Immo VIP karaoka, na kojima su poznati pevali za pomoć onima kojima je najpotrebnije, svoju najzabavniju i najhumaniju stranu pokazaće i novinari srpskih medija

U sredu, 11. maja, od 19 časova u Immo Outlet Centru na Novom Beogradu novinari će pevati domaće i strane hitove uz Davora Jovanovića i njegov bend "Koncertmajstori", a najbolji će osvojiti nagradu od 50.000 dinara koju će proslediti nekome od dece iz Fondacije "Budi human".

Predstavnike u takmičenju imaće brojne redakcije štampanih medija, televizija, radio stanica i web portala, a o tome ko najbolje peva odlučiće poznate ličnosti u žiriju: Aleksandar Šapić, Tanja Vojtehovski, Boris Trivan, Dejan Stojiljković, Žika i Jelena iz Zane, Marko Stojanović, Jelica Kovačević, Ivan Tomić, Nenad Okanović, Žarko Stepanov, Aleksandar Hadži Đurović, Danijela Vranješ, Boris Nikolić, Saša Mirosavljević Don, Filip Pat, Irina Kruška... Biće to jedinstvena prilika da se uloge malo okrenu, pa da poznati mogu da kritikuju novinare. Naravno, kroz šalu i zabavu i pre svega humanitarnu svrhu ovog događaja.

Pored našeg dobrog domaćina, Immo Outlet Centra, akciju će ovog puta podržati i brend Dove, koji je pripremio poklone za učesnike i veliku donaciju za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

U revijalnom delu nastupiće mladi pevač Bane Nedović, a program vode Marina Kotevski-Mandić i Aleksandar Saša Ignjatović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija