• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2016

18:31

(FOTO/VIDEO) ULAZ BESPLATAN! Ako ne znate kuda večeras pravac na splav "Port" jer tamo nastupa Dženan!

Kultura

(FOTO/VIDEO) ULAZ BESPLATAN! Ako ne znate kuda večeras pravac na splav "Port" jer tamo nastupa Dženan!

Podeli vest

Jedan od najcenjenijih pop pevača u regionu, Dženan Lončarević, održaće koncert večeras na prestoničkom splavu Port, a ulaz za njegov nastup biće potpuno besplatan

Splav "Port "već nas je navikao da svake srede ima kvalitetne muzičare, koji sjajnim nastupima atmosferu dovode do usijanja, te je ovog puta Dženan zadužen da nastav taj niz i priredi publici veče za pamćenje.

GITARA I JOŠ PO NEŠTO! Poznati pevač otkrio da je strastveni kolekcionar!

Publika će imati prilike da uživa u starim i novim hitovima popularnog pevača, a vi ne propustite najbolja gostovanja i žurke u gradu! Osetite ozvučenje, osvetljenja, atmosferu i energiju kao nikad do sada na jedinstvenom splavu u gradu - Port by Community!

DOČEKAJTE LETO SA MILICOM I DŽENANOM u šoping centru Stadion!

Već sutra na ovom isto mestu Britanski DJ duo, poznat u muzičkom svetu kao "Freemasons" posle dužeg vremena nastupiti u Beogradu. Oni su najavili pravi spektakl za ljubitelje "mash - up" disko standarda.

(FOTO/VIDEO) SRCE ĆE VAM DATI! Dženan Lončarević samo za vas i ove srede u Kasini

Promo

Freemasons su kreativna snaga koja stoji iza hitova poput "Rain Down Love“, "When You Touch Me" i remiksa pesme "Work" r’n’b zvezde Keli Roland.

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija