• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2016

09:52

VRNJAČKA BANJA: Karnevalsko ludilo na dve muzičke bine!

Kultura

VRNJAČKA BANJA: Karnevalsko ludilo na dve muzičke bine!

Podeli vest

Sutra počinje Dvanaesti Vrnjački karneval koji okuplja vrhunske bendove iz zemlje i okruženja

Veliki broj izvođača će se u osam dana karnevalskog ludila smenjivati na dve muzičke bine. Atmosfera puna adrenalina, muzika, žurke do jutra, dobra energija, zabava, najbolji provod i nezaboravni momenti u julu mesecu, rezervisani su za Karneval.

(VIDEO/FOTO) "SLOBODNA STEPA" U BEOGRADU! Koncert Ruskog državnog kozačkog ansambla u Sava Centru

U nedelju (10. jula) je svečano otvaranje, kada će predsednik Opštine predati ključeve grada učesnicima karnevala, a sve će početi koncertom legenarne grupe Crvena jabuka na centralnom trgu u 22 časa.

ČETIRI BINE U VRNJAČKOJ BANJI! Pripremite se za fantastičan Heineken Lovefest muzički program!

- Pa,  ako vam nedostaju dani za pamćenje, znate šta vam je činiti! Vidimo se na ovogodišnjem Karnevalu…Pridružite nam se - poručuje PR karnevala Maja Mirić.

KarnevalVB

U Vrnjačkoj Banji očekuju preko 300 gostiju, koje će zabavljati (osim Crvene jabuke) Dejan Petrović Big bend, Legende, Leontina i Zvezdice, Parni valjak, Manjifiko, Brazilska karnevalska grupa Baia šou…

JAN GILAN UZ BG FILHARMONIJU peva u Beogradu najveće hitove Deep Purple!

Karneval će do 17. jula okupiti preko 4.500 učesnika, kako domaćih, tako i iz zemalja bivše Jugoslavije, Rumunije, Bugarske, Brazila, Grčke i Kipra. Centralni događaj karnevala je Velika međunarodna karnevalska povorka koja će se održati 16. jula sa početkom u 20 časova, dok je povorka za najmlađe, rezervisana za 13. juli sa početkom u 19 časova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija