• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

06.10.2016

10:21

OSAM KVALITETNIH PREDSTAVA! "JoakimInterFest" od 7. do 15. oktobra u Kragujevcu!

Kultura

OSAM KVALITETNIH PREDSTAVA! "JoakimInterFest" od 7. do 15. oktobra u Kragujevcu!

Podeli vest

“JoakimInterFest”, jedanaesti po redu, biće održan od 7. do 15. oktobra u Kragujevcu. Selektor Željko Jovanović odabrao je osam kvalitetnih predstava. Iako je ove godine izostala podrška Ministarstva kulture, publika u Kragujevcu imaće priliku da odgleda vrhunske predstave

U predstavama koje je odabrao selektor i koje su svojevrstan pečat vremena u kome živimo, glume i poznata glumačka imena poput Voje Brajovića, Sergeja Trifunovića, Mirjane Karanović, kao i glumci iz regiona.

Kako kaže selektor Željko Jovanović, posebna karakteristika ovogodišnjeg Joakim Interfesta su mladi autori, naročito pisci i reditelji, čiji pogled na svet, na određeni način, obavezuje i upozorava.

U pratećem delu programa uvedena je novina. Biće organzovano „Veče u čast glumca“, pa će 13. oktobra na maloj sceni teatra biti upriličen razgovor sa glumicom Ljiljanom Stjepanović, nakon čega će ona u Pozorištu za decu odigrati predstavu kruševačkog pozorišta „Lepotica Linejna”.

Takođe, u okviru pratećeg programa biće izloženi pozorišni plakati.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija