• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.11.2016

14:24

FEŠTA NA ZLATIBORU ZA DOČEK 2017. Nova uz Željka, Harisa i Boru Čorbu!

Kultura

FEŠTA NA ZLATIBORU ZA DOČEK 2017. Nova uz Željka, Harisa i Boru Čorbu!

Podeli vest

Za doček Nove godina na Kraljevom trgu na Zlatiboru nastupiće Haris Džinović, dok će 1. januara goste na istome mestu zabavljati Riblja čorba, a drugo veče Nove godine nastupiće Željko Joksimović

Pored Harisa Džinovića za doček tačno u ponoć nastupiće duvački orkestar Marka Gligorijevića uz velinčanstveni vatromet, a služiće se kuvano vino i rakija. Takođe 31. decembra preko dana biće pozorišna predstava za decu i deliće se slatkiši prisutnim mališanima.

Promo

Zamenik predsednika opštine Čajetine, Arsen Đurić, nije želeo da otkrije koliko su spremili novca za nastupe pevača i grupe, i rekao je da su pregovori u toku.

On je dodao da je opština Čajetina iz budžeta odovojila još 1,2 miliona dinara za nove ukrase za kićenje na Zlatiboru i očekuje da će do kraja novembra Zlatibor biti u potpuno novom i lepšem sjaju.

Direktor Tutirstičke organizacije "Zlatibor" Vladimir Živanović rekao je da su zlatiborski hotelijeri već spremili uglavnom trodnevne paket aranžmane za doček Nove godine.

- Rezervacije su već počele. Cene aranžmana su na nivou prošlogodišnjih i za polupansion se kreću od 12.000 dinara, za hotele niže kategorije, do 48.000 dinara za više kategorije. Po apartmanima se smeštaj kreće od 40 evra pa naviše. Hoteli su uglavnom spremili svečane večera uz prateću muziku. Tako na primer za doček u "Palisadu" pevaće Ana Kokić, a drugo veče Adil. U "Zlatibor Mona" za doček će nastupiti Nina Radulović i Vivo bend. Takođe, veliki broj kafića organizuje doček nove godine i ulaz se kreće od 20 do 65 evra u elitnijim restoranima - rekao je Živanović i dodao da Zlatibor raspolaže sa 22.000 postelja, od čega je u 4.000 u hotelskom smeštaju.

Rukovodilac ski centra "Tornik", Branko Blagojević, rekao je da su spremni za početak skijaške sezone.

- Urađen je remont žičara i ski liftova, sistem za osneživanje je spreman i čekamo niske temperature da bi počeli sa radom. Sezona se otvara od 22. do 24. decembra i tada će biti popust na ski karte 70 posto. Tokom zimske sezone imamo manifestacije pod nazivom "Tropski vikendi" i to od 12. do 15. januara, od 26. do 29. januara, od 23. do 26. februara, 9. do 12. marta i od 30. marta do 2. aprila. Tokom ovih promo vikenda biće popust od 20 posto na trodnevne i četvorodnevne ski karte. 

Svi koji ne skijaju zazbavu mogu potražiti u avantura parku, na tjubingu, bobu na šinama i zip lajnu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija