• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. B.

11.03.2017

14:05

"PLASTIKA" VEČERAS U KRAGUJEVCU: Spremite se za urnebesno druženje sa ženama u "najboljim godinama"

Kultura

"PLASTIKA" VEČERAS U KRAGUJEVCU: Spremite se za urnebesno druženje sa ženama u "najboljim godinama"

Podeli vest

Predstava "Plastika", pobednik Festivala Duo drame i najbolja predstava po oceni publike u 2016. godini, biće izvedena večeras u Kragujevcu, u Knjaževsko-srpskom teatru

 

Radnja ove urnebesne komedije o dve žene u najboljim godinama događa se u teretani, dok glavne junakinje čekaju izvesnog doktora Štibohara...

Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine i Miline u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikada nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr. Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario. 

Promo

Milina i Katarina, u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale - plastična operacija. Nikada se ranije nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni. Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične ali uzbudljive sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo, sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.

Po tekstu Stevana Koprivice, režiju potpisuje Suzana Petričević, koja uz Nelu Mihailović tumači glavnu ulogu. Muziku je uradio Vladimir Petričević, ofove Igor Damnjanović, tekst songa napisala je Suzana Petričević, a producent predstave je Bata Karadžić, produkcija FaVI.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija