• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2017

14:02

SPREMNI ZA DOBAR PROVOD? Ministarke obećavaju ludu žurku u klubu Kasina!

Kultura

SPREMNI ZA DOBAR PROVOD? Ministarke obećavaju ludu žurku u klubu Kasina!

Podeli vest

Grupa Ministarke ponovo će pred beogradskom publikom pokazati zašto ih nazivaju muzičkom senzacijom na domaćoj sceni

 

Ova sreda rezervisana je za nastup popularnog benda Ministarke, koje će vam prirediti provod za pamćenje. Đuskaćete uz "Duni vetre", "Poplavu" i druge sjajne pesme koje vam neće dati da sednete do jutra. Ako se pitate gde će ove srede biti najbolja žurka u gradu, mislimo da vam je odgovor jasan - u klubu Kasina By Community.

Pored toga što osvajaju svojim izgledom, Ministarke su i muzički obrazovane, pa je sjajan provod zagarantovan a za ovaj nastup gde je ulaz slobodan vlada ogromno interesovanje.

A kako je atraktivna Edita najavila u pripremi su nove pesme i jedan vrlo zanimljiv dueta koji je u pripremi....


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija