• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.05.2017

12:40

BULEVAR ŽENSKIH TAJNI! Vikend druženje sa Sanjom Marinković i Vesnom Dedić!

Kultura

BULEVAR ŽENSKIH TAJNI! Vikend druženje sa Sanjom Marinković i Vesnom Dedić!

Podeli vest

Novinarke Sanja Marinković i Vesna Dedić vrlo poštuju poverenje koje su tokom protekle dve decenije rada na Televiziji Pink I RTS-u dobile od svojih gledalaca, pa se trude i da mimo malih ekrana održe i ličnom kontaktu vezu sa milionima žena u celom regionu

One su osmislile manifestaciju "Bulevar ženskih tajni by Sanja& Vesna" koja je imala veliki uspeh tokom novogodišnjih praznika, a ovog proleća će sa svojim prijateljima pevačima, glumcima, novinarima, modnim kreatorima, lekarima, pedagozima, plesačima i sportistima, na platou ispred tržnog centra "Ušće" pokazati šta sve njihov život čini smislenijim, lakšim, boljim i lepšim.

Tema programa koji će se dešavati na bini od jutra do večeri 20. i 21.maja je: ŽIVITE PO SVOJIM PRAVILIMA-SREĆNIJE ,ZDRAVIJE,FATALNIJE .

Posetiteljke će imati priliku da razgovoraju sa psiholozima i popularnim javnim ličnostima o jačanju samopouzdanja i optimizma, da se upoznaju sa velnes i fitnes programima, dobiju savete nutricionista i kuvara, besplatne nove frizure I demonstracije nehirurških tretmana podmlađivanja kao i savete za unapređenje karijere.

Program je podeljen u tri segmenta: Budi lepa,Budi zdrava I Budi srećna, pa će posetiteljke moći ne samo da se zabave sa svojom decom i partnerima već i da uživaju u kulinarskim specijalitetima, učestvuju u nagradnim igrama...
        

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija