• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.09.2017

09:03

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA: Kraj septembra na Portu uz Leksington bend i Acu Lukasa!

Kultura

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA: Kraj septembra na Portu uz Leksington bend i Acu Lukasa!

Podeli vest

Momci iz Lexingtona ponovo će obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom. Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region

Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja. Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom.
-
Nakon uspešne letnja turneje i koncerta koji smo imali možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u na plavu Port - kažu momci iz Lexingtona i dodaju:
"Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo u Beogradu.

Već u četvrtak  je veče koje je rezervisano za jedanog od naših najvećih pevačkih asova Aca Lukasa koji će  napraviti pravu senzaciju na splavu Port By Community! Smatramo da nema potrebe naglašavati kakav će ovo spektakl biti budući da pričamo o izvođaču koji je, kao od šale, uspeo da "napuni" Beogradsku arenu i Marakanu.

Spremite se da igrate do jutra uz hitove kao što su "Voliš li me", "Lična kartu" bez kojih se idealan provod ne može ni zamisliti. 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija