• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2017

12:55

OTKRIVAMO: Šta se dešava u ljubavnom trouglu Mirke Vasiljević, Marijane Mićić i Saše Joksimovića?

Kultura

OTKRIVAMO: Šta se dešava u ljubavnom trouglu Mirke Vasiljević, Marijane Mićić i Saše Joksimovića?

Podeli vest

Danima unazad polemiše se o problemima koji su zadesili Mirku Vasiljević, Marijanu Mićić i Sašu Joksimovića

Jedna čeka unapređenje, druga želi da upozna njegovu mamu, dok on samo želi da provede mirno popodne sa svojom devojkom. Međutim, koja od njih dve će pobediti u ovom ljubavnom trouglu ostaje da saznamo premijerno u subotu, 2. decembra, na predstavi "Mr BIG u Beogradu", u atrijumu BIG FASHION centra.

 - Veoma smo uzbuđeni zbog premijere jer verujemo u ovu predstavu i radujemo se izvođenju pred publikom, pošto smo je sa mnogo ljubavi pripremali. Igram lik Saki koja je brat iz kraja, opasna zavodnica i koja je spremna da se do kraja bori za svog muškarca - podelila je Mirka

Vasiljević dan pre premijere. Reč je o originalnom pozorišnom komadu koji publiku upoznaje sa ljubavnim trouglom između dve mlade žene i njihovog muškarca, u okviru koga se na duhovit i pomalo satiričan način prikazuju brojne svakodnevne situacije i problemi sa kojima se suočavaju pripadnici modernog društva.

 - Lik koji igram, Mari, je luckasta, vesela i veoma promišljena mlada dama. Ona želi da ostvari svoj cilj na kome je dugo radila tako da neće dozvoliti da je bilo ko poremeti u tome. Sa kakvim će se izazovima naši likovi susresti i sa kojim lažima poslužiti da bi sačuvali "mir u kući" i šta će se zapravo desiti na kraju ove ljubavne sage, publika će saznati uskoro - ističe Marijana Mićić, dok Saši Joksimoviću, kao domaćem Zverki ne preostaje ništa drugo nego da se složi sa svojim partnerkama.

Nakon premijere u Beogradu, publika u Novom Sadu moći će da uživa u ovom komadu samo dan kasnije, u nedelju, 3. decembra, u 18 sati, u atrijumu BIG šoping centra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija