• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.12.2017

10:36

ANA NIKOLIĆ se za doček Nove godine vraća na scenu i peva sa Jelenom Rozgom u Kasini

Kultura

ANA NIKOLIĆ se za doček Nove godine vraća na scenu i peva sa Jelenom Rozgom u Kasini

Podeli vest

Ana Nikolić će se prvi put posle porođaja pojaviti u javnosti 31. decembra, posle skoro godinu dana pauze

Lepa Paraćinka se prvi put pojaviti u javnosti otkako je u avgustu rodila ćerku Taru, a sa njom će u klubu Kasina i hotelu Metropol na sceni biti i njena koleginica Jelena Rozga.

Jelena ne krije da je oduševljena što će najluđu noć dočekati u Beogradu jer kako kaže ovo je nešto potpuno drugačije 

- U novogodišnjoj noći na istim lokacijama u različito vreme nastupićemo moja koleginica, Ana Nikolić, i ja!Dočekajmo zajedno glamurozno Novu 2018. godinu u Kasina by Community i Metropol Palace. Na vama je samo da izaberete mesto, jer ćemo se nas dve rotirati u toku najludje noći na gore navedenim mestima i omogućiti da svojim hitovima zabavimo publiku u oba objekta! Nešto novo i drugačije u Beogradu, i drago mi je da sam deo toga! Budite drugačiji, starujte visoko-rekla je lepa Splićanka


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17