• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.05.2018

13:26

(VIDEO) NE PROPUSTITE SJAJNU ZABAVU! Nina Badrić na Letnjoj pozornici u Nišu​!

Kultura

(VIDEO) NE PROPUSTITE SJAJNU ZABAVU! Nina Badrić na Letnjoj pozornici u Nišu​!

Podeli vest

Nakon rasprodanog Sava Centra u Beogradu i Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, popularna hrvatska pevačica Nina Badrić nastupiće 8. juna na Letnjoj pozornici u Nišu

Ovih dana Nina je predstavila i novu pjesmu „Mijenja se vrijeme“ gde je fanove oduševila novim izgledom i odabirom pesme koja donosi dašak svetskog zvuka.

Dugogodišnja karijera, brojne nagrade i naslovnice, singlovi koji su vladali i vladaju radijskim top listama, sve to ide u prilog lepoj umetnici, ali najviše sjajna i verna publika koja je do poslednjeg mesta ispunjavala najveće koncertne dvorane. 

Upečatljiva je bila prošla godina u kojoj je Nina "pomela" top liste čitave regije sa pesmom "Dani i godine" i pokupila mnogobrojne nagrade. Pesmu mnogi smatraju večnim evergrinom, a tome u prilog ide činjenica da je do sada video spot pregledan više o 15.000.000 puta.

„Čarobno jutro“, „Dodiri od stakla“, „Da se opet tebi vratim“, „Takvi kao ti“, „Moje oči pune ljubavi“ samo su delić  Ninine diskografije, a neke od najlepših trenutaka svoje karijere Nina će ispevati na koncertu u Nišu uz pregršt iznenađenja. 

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija