• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.05.2018

10:22

OTVARANJE NOVE SEZONE NA SPLAVU PORT uz Tropico bend, Bogdna Bogdanovića i DJ Lady Lee

Kultura

OTVARANJE NOVE SEZONE NA SPLAVU PORT uz Tropico bend, Bogdna Bogdanovića i DJ Lady Lee

Podeli vest

Od početka svake nove sezone splav PORT odličnim, ekskluzivnim gostovanjima, ali i atmosferom o kojoj se naveliko priča, pomera standarde u noćnom provodu prestonice

Ove nedjelje otvara vrata svoje četvrte sezone i to u sredu uz Tropico bend.

Brojni hitovi koje Tropico bend izvodi, ali i fantastičnu energiju koju sjajni momci nose sa sobom dovoljni su da ovaj nastup u "Port" bude noć za pamćenje.

Ovo je  mesto gde će svi oni koji vole momke iz Tropico benda moći da uživaju u njihovim najvećim hitovima a dobro je poznato da ovi momci ne nastupaju u Beogradu osim na velikim koncertima, tako da je ovo jedinstvena prilika da ovo veče vaš izbor upravo bude otvaranje nove sezone letnje Kasine.

Najnovije mesto za hip hop rnb zvuk počinje u četvrtak 17 maja za početak Final Four Euro lige u Beogradu na splavu Port By Community.

Žurka pod nazivom Supreme Thursday ( cetvrtak ). Žurka ce okupljati svetske poznate izvodjače ,sportske legende i svetske dj-eve. Diže se nivo zabave na reci na jedan svetski nivo poput Dubai ,Miami,Paris, New York...

Za otvaranje smo se pobrinuli da sve bude u duhu Euro Kosarke gde ce domaćin žurke biti slavni Bogdan Bogdanovic, naš reprezentativac, najbolji evropski igrač košarke 2017, a najbolji mladi igrač NBA lige 2018. Bogdanović se doći u pratnji sa njegovim svetski poznatim kolegama i sportistima posle odsustva od 8 meseci van svoje zemlje Srbije.

Promo

Supreme Thursday , RnB/ Hip Hop žurka koja će se održavati četvrtkom na splavu Port By Community , svakog četvrtka će praviti različiti program i dovoditi zvezde poput Rick Ross, Tyga , Jamie Foxx, Future,Cardi B kao i domace zvezde poput Coby,Rasta,Buba i Jala, Djans, Gazda Paja, Juice i mnogi drugi..

Za muzički zvuk je odgovoran muzički direktor, DJ Lady Lee, jedina devojka sa naših prostora sa svetskim pedigreom muzike koja je nastupala sa slavnim zvezdama poput Rick Ross, Tyga, DJ Snake...Sa tim ćemo dobiti svetski zvuk koji napokon zaslužujemo.

Lady Lee inače vazi za ikonu internacionalne muzičke scene i nastupala je u jednim od najpopularnijih klubova i festivala u Aziji, Severnoj Americi i Evropi. Lady Lee i Bogdan Bogdanović su dugogodisnji prijatelji odakle je proizašla ova ideja.

Organizator žurke Supreme jeste legendarni Mack Dames.Koji je već preko 10 godina umešan u razvoj i napredak Hip hop i RnB scene u regionu.Njegova platforma je pokrenula većinu izvođača iz regiona karijere slavnih. Žurke slavnog Mack Dames pod nazivom Get Low su već dobro poznate u Beogradu i sire pa tako i ova nova Supreme Žurka koja ce biti pod njegovom organizacijom sigurno neće ostati nezapaženo.

Takođe imamo i slavne goste iznenađenja za otvaranje ove žurke koja će sigurno biti jedna od najludjih u Beogradu 2018.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija