• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.07.2018

16:08

VODIČ KROZ EXIT: Evo gde je najbolji pogled, kad počinje prava žurka, a gde možete da gledate finale Svetskog prvenstva?

Kultura

VODIČ KROZ EXIT: Evo gde je najbolji pogled, kad počinje prava žurka, a gde možete da gledate finale Svetskog prvenstva?

Podeli vest

Sinoć je Exit proslavio 18. rođendan, a za one koji nisu proslavilili punoletstvo sa Exitom, već su svojevrsni festivalski rukiji pokušali smo da napravimo mali vodič po festivalu.

Kapije Exita prvi dan su bile otvoren od 19h, a pre ulaska na tvrđavu neophodno je karte zameniti za narukvice. Tako da ako hoćete da izbegnete šetanje uzbrdo-nizbrdo, prvo se uputite u šatore po narukvice, pa onda put tvrđave. 

Iako program počinje mnogo ranije, prava žurka i prva gužva na tvrđavi počinje tek posle ponoći, tako da svi koji žele da osete autentičnu festivalsku atmosferu ne moraju da žure. Mejnstejdž je glavna atrakcija festivala i ove godine, pa će ove godine pored Fever Ray, Migosa, Grace Jones, Frenč Montane pokazati svoju magiju upravo sa ove impresivne bine. A upravo, najbolji pogled na mejnstejdž ove godine je sa ekskluzivne IQOS VIP zone, dostojne najvećih svetskih zvezda, a koju je sinoć posetila čak i predsednica Vlade Srbije.

Ivana Stevanović

Ako dođete gladni na Exit -  zaputite se u Craft ulicu, jer vas tu čeka ulica delikatesa, uglavnom domaćih specijaliteta. Koipak  voli da napravi dobru Instagram fotku adresa za njega na Petrovaradinu  je Velika terasa sa najboljim pogledom na Novi Sad, koji je uveče posebno impresivan.

Ivan Miladinović

Ako hoćete nešto da kupite na Exitu – zaboravite na keš, ove godine Exit je cashless, pa svi koji hoće da ponesu suvenir, ili da ne ostanu žedni nek odmah na ulazu nabave svoje kartice za kupovinu.

Ivan Miladinović


I na kraju Exit se zatvara u nedelju, ali i Svetsko prvenstvo u fudbalu. Kako je fudbal ipak najvažnija sporedna stvar na svetu, a Mundijal se održava samo jednom u četiri godine, ako nećete da propustite da saznate kod koga će biti "Boginja" naredne četiri godine dok ste na Exitu, svatite u kamp FIFA World Cup zonu gde će se uživo prenositi finale.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija