• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.09.2018

12:59

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA: Lapsus bend i Leksinton pevaju za Beograđane

Kultura

NEDELJA VRHUNSKOG PROVODA: Lapsus bend i Leksinton pevaju za Beograđane

Podeli vest

Momci iz Leksintona ponovo će obradovati svoje fanove spektakularnim nastupom

Publika na Portu će ove srede imati priliku da uživa u stasu i glasu momaka koji su šarmirali čitav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obećavaju sjajan provod i noć za pamećenje i otkrivaju da li im pripremaju još neka iznenađenja. 

- Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon uspešne letnja turneje i koncerta koji smo imali možemo da kažemo da smo uzbuđeni i srećni kada se družimo sa Beogradskom publikom i to samo u na plavu Port - kažu momci iz Leksingtona i dodaju:

Obećavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada nastupamo u Beogradu.

Promo


Najpopularniji mladi bend na Balkanu, "Lapsus band" nastupiće u najprestižnijem prestoničkom splavu "Port" u petak uveče.

Članovi najveće regionalne muzičke senzacije otpevaće svoje velike hitove poput "Budalo", "Hendikepiran", "Santa leda", "Lažo" ali i velike hitove drugih kolega i još jednom pokazati zašto "Port" važi za mesto na kome je najbolji provod. 
- Veliko je zadovoljstvo nastupati u Beogradu na kultnom mestu kao što je "Kasina" a leti na spavu "Port" i potrudićemo se da svima koji dođju priredimo noć za pamćenje- rekli su momci iz "Lapsus benda". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59