• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2018

11:37

(VIDEO) SPREMITE MARAMICE: Belgijska ljubavna drama "You go to my head" premijerno u Kombank dvorani!

Kultura

(VIDEO) SPREMITE MARAMICE: Belgijska ljubavna drama "You go to my head" premijerno u Kombank dvorani!

Podeli vest

Višestruko nagrađivani film belgijskog reditelja i producenta Dimitri de Clercq-a "You go to my head", u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Svetozar Cvetković, biće premijerno prikazan 13. decembra u Kombank Dvorani

Ova ljubavna drama prvi put je domaćoj publici prikazana na prošlogodišnjem 23. Festivalu autorskog filma u Beogradu. Za ulogu u ovom filmskom ostvarenju Svetozar Cvetković je dobio prestižnu Nagradu kritike za najboljeg glumca (The Houston Film Critics Society Best Actor Award) na 50. filmskom festivalu u Hjustonu 2017. godine,  dok je De Clercq, čiji je film proizvod nezavisne belgijsko-francuko-nemačke koprodukcije, poneo titulu  za najbolji film i režiju.

Glumačku postavu pored Cvetkovića čine poznata belgijska glumica i model Delfine Bafort koja je dobila Best Actress Award na Twister Alley Film Festival (Oklahoma, USA) i Jury Award for Best Actress na West Coast Film Festival (California, USA), kao i belgijski glumac Arend Pinoy.

Foto: Promo

Radnja filma odvija se u pustom delu Sahare, gde usred misteriozne automobilske nesreće mlada žema ostaje izgubljena i sama. Džejk, arhitekta je odvodi najbližem lekaru i saznaje da ona pati od post-traumatske amnezije.

Očaran njenom lepotom, Džejk se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvek žudeo.

Foto: Promo

Kako je vreme prolazilo, Kiti se polako zaljubljuje u arhitektu, ali kada prošlost ispliva na površinu, Džejk je sve više u strahu da će izgubiti ljubav svog života.

"You go to my head" je nagradjen čak 30 puta, a poslednja u nizu je i nagrada "Best Narrative Future" na prestižnom Festivalu kratkog filma AAFFET u Jorku, Velika Britanija.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59