• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

20.04.2019

18:23

NE PROPUSTITE SPEKTAKL! Svi za magiju, magija za sve!

Kultura

NE PROPUSTITE SPEKTAKL! Svi za magiju, magija za sve!

Podeli vest

Porodični spektakl, magični šou "Svi za magiju, magija za sve" biće održan 26. maja u 17 sati u beogradskoj Kombank dvorani. U mađioničarskoj predstavi Igora Trifunova i njegove magične družine publika će videti i doživeti najbolje iluzije koje će majstori svog zanata zajedno izvesti na Velikoj sceni

Pred očima posetilaca dešavaće se prava čuda: stvaranja golubova, nestajanje asistentkinje, haljine koje menjaju boju, levitacije, teleportacije... A zamislite i ovo, beli zec iz šešira se pretvara u čoveka i izvodi trikove pomoću svoje čarobne šargarepe!

Publiku očekuje i vrhunski žongler Filipino, koji vešto barata predmetima u vazduhu.

KRAJ PRIČE! Duško Tošić OTPRATIO KARLEUŠU na Instagramu!

Igor Trifunov je svetski priznat mađioničar koji je na Svetskom prvenstvu mađioničara, održanom u Italiji 2015. godine, osvojio četvrto mesto. Posle tog velikog uspeha počinje njegova svetska karijera. Radio je na raznim scenama širom sveta, rame uz rame sa najboljim i najpoznatijim mađioničarima naše planete.

(FOTO) NOVI IZGLED POSLE TEŠKIH MESECI! Zerini PORASLA KOSA, ofarbala se i izgleda potpuno drugačije!

U predstavi pored Igora Trifunova učestvuju: Ana Dimitrijević - asistentkinja bez koje se ne može, Marko Marković u ulozi zeca, gospodina iz šešira, i Filip Đikić Filipino - žongler bez straha i mane.

Začudiće vas, nasmejati i oduševiti virtuoznost izvođača, a deca iz publike imaće priliku da postanu mali mađioničari.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija