• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.05.2019

14:07

U KASINI OVE NEDELJE MUZIKA ZA DUŠU! Mirza Selimović i Ivana Selakov dirnuće vas pravo u srce!

Kultura

U KASINI OVE NEDELJE MUZIKA ZA DUŠU! Mirza Selimović i Ivana Selakov dirnuće vas pravo u srce!

Podeli vest

U Kasini vas večeras čeka sjajna žurka. Nastupa neponovljivi Mirza Selimović, nekadašnji pobednik emisije Zvezde granda, koji će atmosferu dovesti do usijanja!

Budući da smo na sredini radne nedelje, klub Kasina je pravi izbor za vas da date sebi oduška, opustite se i sjajno provedete.

Njega svi volite, ali i bez njegovih pesama sigurni smo da ne možete da se provedete za svoju dušu.

Dođite i uverite se zašto se uz nju nikada nećete pokajati.

A večeras će se kao njegov specijalni gost pojaviti i Milica Todorović sa kojom upravo ovaj pevać ima duet koji za sada obara sve rekorde....

U petak u Kasini gostuje Ivana Selakov.

Njene hitove svi znaju i uz njih se đuska do jutra!”Grad, grad”, “Pobediću bol”, “Mesec dana”, “Daleko si”, “Uradi mi to”, samo su neki  koji ćete pevati ovoga petka.

Zbog velike zainteresovanosti rezervišite vaše mesto na vreme i provedite se kao nikada do sad!

Kada Ivana to izvede uživo, bićete oduševljeni jer je njen vokal zaista poseban na našoj muzičkoj sceni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija