• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

13.05.2019

12:06

IZLOŽBE, RADIONICE, PREDAVANJA... Manifestacija 'Muzeji za 10'!

Kultura

IZLOŽBE, RADIONICE, PREDAVANJA... Manifestacija 'Muzeji za 10'!

Podeli vest

Manifestacija "Muzeji za 10" biće održana od danas do 19. maja u Beogradu i drugim gradovima Srbije. Nacionalna muzejska manifestacija obuhvata Međunarodni dan muzeja i Evropsku noć muzeja (18. maj), kao i Nacionalnu nedelju muzeja

Pod temom "Muzeji kao središta kulture: Budućnost tradicije" Muzeji za 10 održavaju se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja. Tokom sedam dana programa u 46 gradova Srbije, 76 muzeja i srodnih institucija kulture na 120 lokacija pripremljeni su brojni sadržaji.

 

ALEN DELON dobitnik počasne Zlatne palme za životno delo!

Osim izložbi, posetioci su u prilici da se uključe i u dodatne programe koji se sastoje od intenziviranih autorskih i stručnih vođenja, interaktivnih radionica za decu i odrasle, predavanja, projekcija filmova, predstava i performansa, promocija knjiga, koncerata i drugih aktivnosti. Ulaz će biti besplatan za pojedinačne i porodične posete.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija