• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

30.07.2019

17:13

KRUŠEVAC KROZ OBLAKE! Međunarodni festival balona od 2. do 4. avgusta!

Kultura

KRUŠEVAC KROZ OBLAKE! Međunarodni festival balona od 2. do 4. avgusta!

Podeli vest

Međunarodni festival balona "Kruševac kroz oblake" održaće se četvrti put od 2. do 4. avgusta u Kruševcu. Jedna od najvećih atrakcija ovog grada, po najavi organizatora, nadmašiće sve dosadašnje jer se priprema spektakl za pamćenje

Sa izletišta Bagdala, pokraj novootvorene tematske turističke destinacije, parka minijatura "Srbija" koji krasi deset vernih replika značajnih srpskih crkava i manastira, iznad Kruševca leteće na desetine domaćih i inostranih balona. Posetioci će moći da lete u balonima, a priprema se i bogat zabavni dečji program. Posle svečanog otvaranja u petak, od 21 sat goste na Bagdali zabavljaće grupa "Hari Mata Hari". U subotu koncert će održati Dženan Lončarević, a završne večeri za zabavu je zadužen "Millennnium Modern orchestra".

Foto: Informer

Za let balonima iznad Kruševca, inače, vlada veliko interesovanje. Ovoga puta posebno jer će se iz balona sa visine na Bagdali jasnije ocrtavati granice u obliku teritorije države Srbije na nedavno otvorenom Parku minijatura "Srbija" sa manastirima Žiča, Mileševa, Ravanica, Tronoša, Studenica, Gračanica, Lazarica, Krušedol, Pećka patrijaršija i Hram Svetog Save.

U okviru manifestacije balona biraće se i nova mis Kruševca, a svi koji žele da ponesu uspomenu, imaće priliku da je nabave na prodajnoj izložbi "Šarengradski suveniri". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija