• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.08.2019

10:38

"BILO JEDNOM U HOLIVUDU" za sve ljubitelje hipi kulture 15. AVGUSTA u VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

Kultura

"BILO JEDNOM U HOLIVUDU" za sve ljubitelje hipi kulture 15. AVGUSTA u VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

Podeli vest

Specijalna projekcija devetog filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" biće održana u Velikoj sali Kombank Dvorane u četvrtak 15. avgusta u 19.30h. Ovaj film koji čini šarmantna glumačka ekipa, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a zbog vrhunske glumačke postave slovi za najiščekivaniju letnju premijeru


Pre specijalne projekcije u Holu Kombank Dvorane za sve ljubitelje "hipi kulture" i duha 60-ih godina biće organizovan zabavni program i koktel.

Jedan od najboljih filmskih reditelja današnjice - Tarantino ovoga puta na veliko platno donosi priču iz perioda vrhunca hipi Holivuda. 

Film prati avanturu glumca i njegovog dvojnika, koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod Suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu.

 

Glavni likovi u filmu Rik Dalton, kog tumači Leonardo Dikaprio, bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But, koga igra Bred Pit, u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Dodatna iskušenja će se javiti kada Rik za komšinicu dobije prelepu glumicu - Šeron Tejt, u čijoj se ulozi našla Margo Robi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija