• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

02.11.2015

19:04

ONA JE IDOL NAŠIH ĆERKI Na sajmu knjiga pobedila Zoranah

Zanimljivosti

ONA JE IDOL NAŠIH ĆERKI Na sajmu knjiga pobedila Zoranah

Podeli vest

Zorana Jovanović otkriva da su se njeni obožavaoci fizički obračunali dok su čekali red za njen potpis

Modna blogerka Zorana Jovanović, čiji je vodič "Zorannah life & style" najveći hit na 60. sajmu knjiga u Beogradu, otkriva da su se njeni fanovi potkuli zbog nje!

Glosa:
Ne upoređujem sebe sa Ivom Andrićem i drugima
Zorana Jovanović

Zorana je u subotu potpisivala knjigu na štandu izdavačke kuće "Vulkan" i napravila je opštu pometnju među svojim poklonicima, koji nisu birali sredstva da se nađu u blizini svog modnog idola.
- Potukli su se zbog mene na Beogradskom sajmu knjiga. Došlo je mnogo ljudi koji su želeli da kupe moj vodič i među njima je nastao opšti haos. Kada se tuča smirila, nastavila sam da potpisujem knjigu još puna tri sata - kaže Zorana za Informer.

Čekali je satima

2.200 knjiga Zorane Jovanić je prodato na Sajmu knjiga

Ova mlada blogerka, koja je, očigledno, uzor današnjoj omladini, uspela je da rasproda svoju autobiografiju u rekordnom roku.

- Prvi tiraž je štampan u 2.000 primeraka, a 1.300 se rasprodalo do četvrtka. Zatim su doštampali još 1.000 knjiga, od kojih je 900 prodato u subotu. Moji čitaoci su uglavnom omladina koju ne mrzi da čeka u redu satima kako bi me upoznala - priča naša sagovornica.

Promo

Zoranine mudrolije

Vodič Zorane Jovanović "Zoranah life & stayle" sadrži savete o načinu života, ljubavi i drugim društvenim temama. Prenosimo vam neke od njenih mudrolija.
* Pućenje je bez razloga dobilo lošu reputaciju.
* Volim da šaljem poljupce u kameru. Tako izgledam mršavije, a i jagodice dođu do izražaja.
* Slika će najviše lajkova imati ako je "okačena" između 12 i dva po podne i sedam i devet uveče. Provereno.
* Kupite psa, jer se ne razlikuje previše od deteta.
* Naparfemiši se pred spavanje ponekad. Lepše se sanja.
* Kakav god budžet imaš za kozmetičke đakonije, uvek budi čista.
* Ne treba samo da znaš voliš li crno ili belo, već i voliš li više belo ili šardone.
* Sarkazam je najbanalniji oblik humora.
* Neke cipele ne treba držati u ormanu. Zaslužuju mesto na polici
* Bez obrva ne idite nigde

Zorana nije poznata samo u Srbiji, već i u državama bivše Jugoslavije. Tinejdžeri iz Bosne su doputovali u Beograd kako bi upoznali novokomponovanu spisateljicu.
- Ubedljivo najveća gužva na Sajmu je bila u subotu na štandu "Vulkana" dok sam ja bila tamo. Masa dece je došla da me vidi. Iz Tuzle je stigao pun autobus omladine - rekla je Jovanovićeva.

Ne guglam o sebi

Modna blogerka otkriva da se njeni obožavaoci postide kada je vide uživo i da ne znaju kako da se ponašaju.
- Moji fanovi su preslatki, kada me vide uživo, kažu mi da sam mnogo lepa. Međutim, ima i onih koje me vide i bukvalno se zalede, ne znaju šta da mi kažu, samo bi da me dotaknu - priča ona.
Zoranina knjiga je proteklih dana izazvala najviše pažnje i na društvenim mrežama, ali ona ističe da ne čita komentare na svoj račun.
- Odavno sam prestala o sebi da guglam. Moja knjiga nije ozbiljna jer je vodič i ne upoređujem sebe sa Ivom Andrićem i drugima. Da sam htela da napišem roman bavila bih se tinejdžerskom ljubavnom pričom ili nekom fikcijom - objasnila je modna blogerka.

Inače,  Zorana je nedavno smuvala zlatnog "orlića", šest godina mlađeg prvotimca Partizana i reprezntativca Andriju Živkovića. Njih dvoje su viđeni na romantičnoj večeri, nakon čega su otišli u jedan beogradski bioskop.

Promo

Čepurin zatvorio 60. beogradski sajam knjiga 

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin juče je zvanično zatvorio 60. međunarodni beogradski sajam knjiga predajom Otvorene knjige otpravniku poslova ambasade Irana Naseru Ehsaniju Faridu.
Gradski sekretar za kulturu Vladan Vukosavljević ocenio je da je Sajam prošao izuzetno dobro i da će brojke biti naknadno saopštene, ali da je, prema njihovim procenama, bilo nešto više posetilaca nego lane.
Ove godine na Beogradskom sajmu knjiga bila su 483 direktna izlagača, od kojih 401 domaći, a ostalo izlagači iz inostranstva.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ccc

pre 8 godina

Ma jadna deca zbog retardiranih roditelja i zbog medija..

Tomas Gustaffson

pre 8 godina

Kada su "Farma" i "Parovi" naj-gledaniji,sasvim je logično da ona bude naj-čitanija! Jadna li si,lepa moja Srbijo,ko li te zakova za ovo dno kao Prometeja za Kavkaz?!?Njemu je orao kljucao utrobu svaki dan a nama ovaj šljam i bašibozuk što viri iz tv ekrana i naslovnih strana,a sada i "knjige" piše!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija