• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2015

15:01

BESTSELER U NAJAVI Džoan Rouling piše novu knjigu za decu

Zanimljivosti

BESTSELER U NAJAVI Džoan Rouling piše novu knjigu za decu

Podeli vest

Književnica Džoan Rouling, koja je napisala serijal knjiga o čuvenom čarobnjaku Hariju Poteru, rekla je kako radi na novoj knjizi za decu

 - Imam ideju za novu dečiju knjigu, zapravo napisala sam već jedan deo i dopada mi se, tako da sam definitivno odlučila da je završim - rekla je Rouling u svom prvom intervjuu za Bi-Bi-Si-jev radio 2, na kome je gostovala pod pseudonimom Robert Galbrejt.

19 GODINA KASNIJE "Hari Poter i ukleto dete", nastavak priče o čarobnjaku!

facebook

Ona je rekla da će definitivno nastaviti da piše i pod svojim pravim imenom, ali i pod pseudonimom, samo da nađe vremena, jer trenutno piše scenario za novi film "Fanatic Beasts and Where to Find Them", koji prethodi filmovima o Hariju Poteru.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija