• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.11.2015

15:39

KAZNA ZA GREH Promovisan novi roman Jelene Bačić Alimpić

Zanimljivosti

KAZNA ZA GREH Promovisan novi roman Jelene Bačić Alimpić

Podeli vest

Promocija romana "Noć kada su došli svatovi", prve knjige trilogije "Kazna za greh" Jelene Bačić Alimpić održana je Aero klubu

Na početku su glumci Mirjana Jovanović Stojanović i Zoran Pajić uz muzičku pratnju tamburaškog orkestra Lastari poveli u "noć kada su došli svatovi“ i dočarali atmosferu ljubavi i patnje Mihajla i Emilije, koja prožima prvi roman Jelenine trilogije.

Knjiga "Kazna za greh - Noć kada su došli svatovi" postavila je nove rekorde čitanosti. Od kada je objavljena, pre skoro dva meseca, nalazi se na prvom mestu Lagunine top-liste, a bila je najprodavanija i na Sajmu knjiga.

Dejan Papić, direktor izdavačke kuće Laguna, rekao je da je uspeh novog romana Jelene Bačić Alimpić prevazišao očekivanja izdavača, premda su i njeni prethodni romani vrlo brzo postali bestseleri. Papić smatra da je Jelenin veliki književni uspeh rezultat njene ambicioznosti i velikog broja ideja koje zahvaljujući neumornom radu pretače u romane.

Promo

Posle "Ringišpila", "Pisma gospođe Vilme" i "Poslednjeg proleća u Parizu", koji su odmah po obljavljivanju postali bestseleri, Jelena se prvi put prihvatila velikog posla, pisanja obimne sage o sudbini dve porodice s početka 20. veka, Erceg i Ilić, o staleškoj podeli, o Mihajlu i Emiliji, o njihovoj nemogućoj ljubavi, o velikoj majčinskoj ljubavi.

U emotivnom obraćanju Jelena Bačić  citirala je svoga prijatelja, glumca Dejana Lutkića koji je za knjigu kazao da je „čista emocija“. Na kraju je autorka najavila da se izlazak drugog dela trilogije „Kazna za greh“ može očekivati u februaru, a trećeg u junu sledeće godine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija