• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

16.02.2017

19:52

NJENE KNJIGE SU PREVEDENE NA MNOGE STRANE JEZIKE! Čitaoci oduševljeni delima književnice Božice Velousis!

Zanimljivosti

NJENE KNJIGE SU PREVEDENE NA MNOGE STRANE JEZIKE! Čitaoci oduševljeni delima književnice Božice Velousis!

Podeli vest

Popularna spisateljica, Božica Velousis, sa svoja dva romana "Sve je to ljubav" nastavlja da oduševljava čitaoce, a posebno čitateljke

One su jednoglasne da ovi romani bude najtananije emocije, ostavljaju bez daha i ukazuju na činjenicu da je ljubav ipak pokretač onog najlepšeg u našim životima.

Koliko je interesovanje za njene romane najbolje govori činjenica da su isti prevedeni na najrasprostranjenije svetske jezike.

Inače, na tržištu se pojavilo objedinjeno izdanje njenog prvog i drugog romana pod nazivom „Sve je to ljubav“.

Ovoga puta književnica se odlučila za drugačiji dizajn korica koji se čitaocima dopao, koliko i sadržaj romana. Roman je dostupan i na engleskom jeziku - na sajtu Amazona.

U iščekivanju noviteta kada je popularna spisateljica u pitanju, uživamo u njenim romanima.. Jer, sve je ljubav. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija