• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

12.05.2017

18:16

PANIKA U ENGLESKOJ! Ukradena priča o Hariju Poteru, policija moli fanove za pomoć!

Zanimljivosti

PANIKA U ENGLESKOJ! Ukradena priča o Hariju Poteru, policija moli fanove za pomoć!

Podeli vest

Engleska policija je saopštila danas da je rukom pisan "prikvel", priča koja je prethodila nastanku serijala o Hariju Poteru, ukraden u Engleskoj. U saopštenju se navodi da je rukopis ukraden tokom pljačke u Birmingemu između 13. i 24. aprila

Glavni istražitelj Pol Džonsi apelovao je na sve ljubitelje serijala o dečaku čarobnjaku da, ako vide priču ili im bude ponuđena na prodaju, to prijave policiji. 

Autorka knjiga o Hariju Poteru Dž. K. Rouling je priču od 800 reči napisala na parčetu kartona za dobrotvornu aukciju gde je 2008. godine prodata za 25.000 funti. 

Priča se dešava tri godine pre Harijevog rođenja i govori o problemu sa "normalskom" policijom u koji zbog brze vožnje motora upadaju Harijev otac Džejms i kum Sirijus Blek pre nego što pobegnu uz pomoć metli, bubnjarskih palica i veoma malo magije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija