• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

30.10.2017

18:37

OVO JE NOVA ZORANNAH! Jutjuberka Jana najveća zvezda Sajma knjiga!

Zanimljivosti

OVO JE NOVA ZORANNAH! Jutjuberka Jana najveća zvezda Sajma knjiga!

Podeli vest

Hiljade mladih čekalo duže od pet sati ispred štanda "Lagune" da im popularna jutjuberka Jana potpiše primerak svoje prve knjige "Lepota - vlogerski priručnik sa preporukama"

Veliki uticaj
Jutjuberi imaju veliki uticaj na mlade generacije, što pokazuje i gužva na Sajmu
Jana Dačović

Jutjuberka Jana Dačović ubedljivo je najveća zvezda upravo završenog 62. beogradskog Sajma knjiga! Ova mlada (18) devojka iz Kraljeva objavila je nedavno knjigu pod nazivom "Lepota - vlogerski priručnik sa preporukama" i izazvala pravu pomamu među tinejdžerima.

Oni su u četvrtak strpljivo čekali duže od pet sati u redu na štandu "Lagune" kako bi im Jana potpisala primerak ovog savetnika za lepši izgled. Jutjuberka, koja ima 405.000 pretplatnika na svom kanalu, uspela je da obori rekord čuvene blogerke Zorane Jovanović zvane Zorannah, koja se na istom štandu prošle godine družila sa fanovima.

466 hiljada pratilaca na Instagramu
405 hiljada pretplatnika ima na Jutjubu

Tinejdžeri su bili oduševljeni prilikom da upoznaju svog idola, pa su joj pored potpisa, tražili i da se fotografiše sa njima.

- Jutjuberi imaju veliki uticaj na mlade generacije, što pokazuje i gužva na Sajmu. Svakim danom je taj uticaj sve veći, pošto sve više dece prelazi na Jutjub kao osnovni medij. Televizija postaje prošlost - objašnjava svoj vrtoglavi uspeh Jana.

Ona ističe da je fanovi koji je prate doživljavaju gotovo kao člana porodice jer su svakodnevno u kontaktu:

- Moji pratioci su vezani za mene jer imaju osećaj kao da me poznaju. Oni su na Jutjubu videli moju sobu, znaju moje navike. Bliski smo, a ovom knjigom ćemo taj odnos još produbiti - priča zvezda interneta.

Informer

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija