• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

06.10.2015

21:09

(FOTO) MIRKA SE POSTIDELA: Teško mi je kad na scenu IZAĐEM GOLA!

Kultura

(FOTO) MIRKA SE POSTIDELA: Teško mi je kad na scenu IZAĐEM GOLA!

Podeli vest

Mirka Vasiljević priznaje da se posramila što je oskudno obučena izašla pred publiku u kojoj je bio i njen svekar
Instagram

Mirka Vasiljević priznaje da joj je bilo neprijatno što će se oskudno odevena pojaviti pred publikom u predstavi "Hotlajn". Da stvar bude gora, na premijeri je bio i njen svekar, proslavljeni fudbaler Dule Savić. 

Mlada glumica, koju najviše pamtimo po ulogama tinejdžerke, odlučila je ovog puta da prihvati "zreliju rolu" i pokaže gledaocima svoje zgodno telo. 

Bez osude

Plašila sam se kako će gledaoci to prihvatiti, jer sam do sada uvek imala smerne uloge
Mirka Vasiljević

Zvezda filma "Mi nismo anđeli 2" kaže da je imala tremu 21. avgusta, kada je prvi put igrala u pomenutom komadu u Ustanovi kulture "Palilula" u Beogradu.
- Teško mi je bilo da izađem na scenu polugola! Nikada do sada nisam imala ovakvu ulogu, ali sam je prihvatila jer su scenario pisali moji prijatelji Nemanja Janjić i Igor Damnjanović - kaže Mirka za Informer.
Glumica koja s fudbalerom Vujadinom Savićem ima sinove Mihajla i Andreja i ćerkicu Adrijanu nada se da je ljudi neće osuđivati zbog provokativne uloge u pozorištu.

Public

Zbog Vujadina pogazim reč

Mirka otkriva da često prašta greške svom nevenčanom suprugu Vujadinu Saviću, sa kojim je već šest godina.
- Zbog Vujadina često pogazim reč i "gutam" neke stvari. To je u jednoj zajednici normalno, ponekad i on popusti meni, a u raspravi pobedi onaj ko je uporniji - kaže Mirka.

- Plašila sam se kako će gledaoci prihvatiti ovu promenu, jer sam do sada uvek imala smerne uloge. Međutim, mnogo sam se lakše osećala kada sam probila led i izašla polugola pred publiku - iskrena je glumica.

Osveta bivše

Mirka se nada da će ovaj komad doživeti veliki uspeh, jer je cela ekipa uložila mnogo truda.
- Nemanja, Igor i ja smo sve sami uradili u vezi s predstavom koja ima zanimljivu priču. Reč je o devojci koja se sveti bivšem dečku. Sve u predstavi nas troje smo obezbedili, i to sami bez ičije pomoći - rekla je ona.
 

Public

 

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija