• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz

27.10.2015

22:14

ISODORA BJELICA: Tuga donosi kancer, a ne slanina i kobasice!

Kultura

ISODORA BJELICA: Tuga donosi kancer, a ne slanina i kobasice!

Podeli vest

Književnica Isidora Bjelica putem svog Tviter profila navela je šta misli o šokantnoj informaciji da Svetska zdravstvena organizacija navodno namerava da slaninu, kobasice i druge mesne prerađevine proglasi za kancerogene

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol. Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima- napisala je književnica, inače rodom iz Sarajeva.

Podsetimo, Isidora se već godinama leči od raka.

PROČITAJTE JOŠ

HIT NA INTERNETU Mira Bobić u borbi za prava slaninica i kobaja!

ZVANIČNO NEZDRAVO Slanina, kobasice i šunka mogu da izazovu rak

MINISTARSTVO ZDRAVLJA: Potrebna dodatna istraživanja da li kobasice i šunka mogu da izazovu rak!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AU

pre 8 godina

Posto smo mi postali podrucje sa najvise karcinoma na planeti ,sto je direktna posledica bombardovanja,sad ce odgovorni da se operu time da kao narod tamanino te svinjarije. Vec nekoliko godina idem na sahrane mladim ljudima koji su svi pomrli od raka ,za kratko vreme i nisu imali nijedan faktor rizika,nisu pili,pusili,jeli masno ,nisu cak ni bili u stresu jer su bili ostvareni licno ,profesionalno i imali su solidan standard. Jedan on njih je cak isao na spavanje uvek u 22h da bi za posao bio kao nov.Svi su isli na godisnje odmore ,izlete i bili izuzetno veseli . drustveni i priznatii u struci.Nisu ginuli i brinuli kao vecina nas i sada ih nema.Nas i nasu decu su sredile te bombe i hronican stres pa kad vidim onu Maju i savete kako da prezivamo meni pozli.Isidorin recidiv joj je najrealnija slika koliko ta hrana pomaze /.

Jelena

pre 8 godina

Hoće li ova žena prestati da se.e, koliko je majki i očeva ostalo bez dece u ratovima,ima li veće tuge od toga, pa ne dobiše kancer.Kancer je stigao sa bombardovanjem siromašnim uranijumom i tačka. Čiji je organizam genetski predisponiran, taj ga je i dobio.Ova žena ne može da ne bude obožavana, ali ne samo od svojih bližnjih, moraju je obožavati milioni, ona inače ne može da živi. Kakav kompleks!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija