• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2015

09:35

NOĆ KNJIGE sutra na 38 lokacija u 25 gradova Srbije

Kultura

NOĆ KNJIGE sutra na 38 lokacija u 25 gradova Srbije

Podeli vest

Regionalna manifestacija "Noć knjige", 13. po redu, biće održana sutra na 38 lokacija u 25 gradova Srbije, ali i u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci, Podgorici, Nikšiću

Manifestacija će trajati od 17 sati do ponoći u knjižarama "Delfi" i Laguninim klubovima čitalaca, a čitaoci će moći da kupe naslove čak 50 izdavača.

(VIDEO) CENA PRAVA SITNICA Porše Dženis Džoplin prodat za 1,8 miliona dolara

Posetioci "Noći knjige" imaće priliku da se upoznaju sa novim naslovima, kupe knjige na popustu do 85 posto, druže se sa svojim omiljenim piscima, dok će uz svaku kupovinu dobiti i poklone prijatelja manifestacije.

Popusti na "Lagunina" izdanja za kupovinu jedne knjige iznosiće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. 

Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

"Lagunina" akcija na Sajmu knjiga biće preneta i na "Noć knjige", te će čitaoci moći da kupe tri knjige za 299, 499 i 999 dinara, a obezbeđen je i popust od 50 posto za pojedine enciklopedije i knjige za decu.


Tokom trajanja manifestacije, isti popusti važiće i za kupovinu knjiga na sajtu "Delfi".

"Noći knjige" priključile su se i Biblioteka grada Beograda, Narodna biblioteka, biblioteke u Jagodini, Požarevcu, Užicu, Novom Sadu, Leskovcu i Subotici, sa popustima na godišnju članarinu.

Pokrovitelj manifestacije je "Eurobank Srbija".



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija