• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.12.2015

16:04

SILA SE PROBUDILA U SRBIJI "Star Wars" sinoć pogledalo 6.000 ljudi

Kultura

SILA SE PROBUDILA U SRBIJI "Star Wars" sinoć pogledalo 6.000 ljudi

Podeli vest

Ponoćnoj premijeri filma "Star Wars: Buđenje sile" reditelja Džej Džej Abramsa sinoć je prisustvovalo 6.000 ljubitelja popularne franšize u 32 bioskopske sale širom Srbije, saopštio je distributer "Taramaunt"

U bioskopu "Sinepleks" u Tržnom centru "Ušće" film je u minut posle ponoći prikazan u svih 11 sala, u "Delta" sitiju su rasprodate ulaznice za pet sala, a u bioskopu "Roda" za tri sale. Novosađani su napunili pet bioskopskih sala "Arena Sinepleks".

(FOTO) U DUHU "RATOVA ZVEZDA" Profilnoj slici na Fejsbuku dodajte svetlosni mač!

Fanovi su na premijeru došli satima ranije, mnogi su bili kostimirani u svog omiljenog junaka iz ranijih filmova "Star Wars", neki su čak poneli i mačeve kojima su obasjavali holove navedenih bioskopa, a svi su imali barem neko obeležje iz filma.

Ono što je privuklo pažnju je dolazak celokupnih porodica na premijeru, što je najbolji dokaz da je "Star Wars: Buđenje sile" namenjen svim generacijama.

Distributer savetuje one koji su propustili premijeru, da što pre nabave karte za neki od projekcija tokom vikenda, jer očekuju da će sale i u narednom periodu biti pune.

(VIDEO) KLINCI U PANICI! Novi "Star Wars" samo za starije od 12!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija