• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.01.2016

14:19

NEMA ČENDLERA, NEMA SERIJE! Metju Peri krivac što se ponovo ne snimaju "Prijatelji"

Kultura

NEMA ČENDLERA, NEMA SERIJE! Metju Peri krivac što se ponovo ne snimaju "Prijatelji"

Podeli vest

Glumac Metju Peri glavni je krivac što mega popularna serija "Prijatelji" posle 12 godina pauze nije ponovo počela da se snima

 

 

Kako su objasnili producenti, svi su bili saglasni da posle duge pauze ponovo okupe ekipu i udovolje publici, koja je bila "gladna" novih epizoda sa Rejčel, Fibi, Džoijem, Monikom, Rosom, ali je Čendler "izminirao" dogovor.

Metju Peri je odbio da se priključi ekipi, a scenaristi su onda zaključili da serija bez Čendlera Binga ne bi bila ista, niti ima smisla da se snima, pa je ceo projekat propao.

Serija "Prijatelji" se emitovala 12 sezona i jedna je od najpopularnijih na svetu, a dobila je brojne nagrade, među kojima su "Zlatni globus", šest "Emija"... 

(VIDEO) ČENDLER SE ZAPUSTIO Zvezda "Prijatelja" neprepoznatljiv u 46. godini!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija