• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.02.2016

13:32

(VIDEO) ZA DUŠU! Muzički tandem zablistao u Knez Mihajlovoj!

Kultura

(VIDEO) ZA DUŠU! Muzički tandem zablistao u Knez Mihajlovoj!

Podeli vest

Virtuoznost čuvenog beogradskoj violiniste Danila Anđelkovića ovog vikenda bila je upotpunjena tenorom iz Milana Bekarom Muferejom. Nema prolaznika koji se nije zadržao da posluša ovaj tandem

Dobro poznat zvuk violine širi se ulicom Kneza Mihaila. Virtouz na ovom instrumentu opet ispunjava atmosferu čarolijom i ovog puta nije sam. Turista iz Italije pušta svoj glas i nastup može da počne.

Beograđani su dobili priliku da uživaju u izvanrednom tandemu koji su činili violinista Danilo Anđelković, najpoznatiji po svojim koncertima u ovoj ulici, i Bekara Muferej, tenor iz Milana, inače poreklom iz Libana.

Njih dvojca su izveli numeru "Libiamo" iz Verdijeve opere "Travijata", a potom je usledila "Nessun Dorma". Ovaj prizor mnoge je ostavio bez daha, a jedan od prisutnih je prokomentarisao:

- Živote, šta doživeh, kao da sam usred Milana! 

 

 

Knez Mihajlova , subota 30.01.2016. u 14.30h. Turista iz Italije... Posted by Nikola Istvanovic on Saturday, January 30, 2016

 

 

NOVOGODIŠNJI KONCERT Oman s oduševljenjem prihvatio Beogradsku filharmoniju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija