• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: hello.magazin.rs/informer.rs

12.02.2016

22:24

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE POHVALILA: Često se čujem se sa Monikom Beluči!

Kultura

SLOBODA MIĆALOVIĆ SE POHVALILA: Često se čujem se sa Monikom Beluči!

Podeli vest

Sloboda Mićalović ovih dana snima poslednje scene filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice, u kojem igra sa čuvenom glumicom Monikom Beluči, za koju ima samo reči hvale

- Sada, kad smo odvojeni, često se čujemo. Svi ti vrhunski umetnici, koji su ostvareni, koji znaju gde im je mesto, koji nemaju potrebu da se bilo kome dokazuju, veoma su vredni i jednostavni - kaže Mićalovićeva.

Ona ističe da je ovaj film za nju životna i profesionalna škola i dodaje da posle ove uloge neće pristajati na kompromise.

SLOBODA MIĆALOVIĆ PRIZNALA: Moj brak nije savršen!

CARICA! Evo zbog čega je Monika Beluči zvezda nad zvezdama!

SLOBODA ODGOVARA KARLEUŠI: Super je što ti se ne sviđam!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ane

pre 8 godina

Mislim da ce vecina citalaca da se slozi samnom da je Sloboda odlicna glumica a citajuci njene komentare I izjave I veoma pametna zena I dobar covek.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija