• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2016

12:22

POZORIŠTE JE UVEK U MODI! Poklanjamo vam KARTE ZA DVE predstave u BDP!

Kultura

POZORIŠTE JE UVEK U MODI! Poklanjamo vam KARTE ZA DVE predstave u BDP!

Podeli vest

Saradnja sa Volkov teatrom, najstarijim Ruskim pozorištem iz Jaroslavlja nastavlja se i ovog proleća, 15. i 16. maja na Sceni "Rade Marković" , pa će biti izvedene dve predstave nastale po komadima Antona Pavloviča Čehova: "Ivanov" u režiji Valentina Tepljakova i "Dve komedije o ljubavi", u režiji Valerija Kirilova. Najbržim čitaocima koji se jave na 6555 472 delimo 2x2 za jednu i 2x2 karte za drugu predstavu!

To su najpoznatiji rani Čehovljevi komadi - "Ivanov" je njegova prva izvedena celovečernja drama iz 1887. godine, a komične jednočinke "Medved" i "Prosidba" napisane su godinu dana kasnije i obično se igraju zajedno.

Promo

Popularnost veselih Čehovljevih skaski - u Volkov teatru povezanih u predstavu pod nazivom "Dve komedije o ljubavi" dokazuje i činjenica da se ova komedija igra već 12 godina, od 2004. "Ivanov", sa druge strane, je njihova nova produkcija, premijerno prikazana decembra prošle godine.

"Ivanov" će biti izveden 15. maja na Velikoj sceni sa početkom u 20h, a "Dve komedije o ljubavi" 16. maja u 20h. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija