• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.05.2016

14:50

IZLOŽBA U ČAST DEJVIDA BOUVIJA  u Jugoslovenskoj kinoteci

Kultura

IZLOŽBA U ČAST DEJVIDA BOUVIJA u Jugoslovenskoj kinoteci

Podeli vest

U čast nedavno preminulom muzičaru Dejvidu Bouviju u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu sutra će svečano biti otvorena izložba fotografija koju će posetioci moći da pogledaju već od narednog dana do 21. avgusta



Tim povodom gradski menadžer Goran Vesić je danas u Starom dvoru ugostio autora izložbe, muzičkog fotografa Brajana Rašića, i autorku projekta "Belgrade to Bowie" Barbaru Garčević.

U okviru izložbe biće postavljeno više od 100 fotografija, a osim toga, naveo je Vesić, biće prikazana i retrospektiva filmova u kojima je igrao Bouvi, njegovih koncerata, umetničke radionice...

Tokom naredna tri meseca Beograd će dobiti i mural posvećen Bouviju, dodao je Vesić.

 

Promo

- Ovaj projekat oslikava ono što mi želimo da bude Beograd, pokazuje kosmopolitski duh Beograda i da je Beograd veliki grad...na pravi način oslikava duh Beograda koji svi vole i pokazuje zašto je Beograd kulturna prestonica ovog dela Evrope - naveo je Vesić i dodao da mu je bila čast da podrži jedan takav projekat.

Rašić se zahvalio gradskom menadžeru na podršci da se projekat realizuje i rekao da je kao rođeni Beograđanin, ponosan što svoj rad može da podeli sa Beograđanima i svim ostalima posetiocima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija