• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.08.2016

12:26

(FOTO) ZLATNICI ZA GAGU I MANDU! Batini dani po 7. put u Vrnjačkoj Banji!

Kultura

(FOTO) ZLATNICI ZA GAGU I MANDU! Batini dani po 7. put u Vrnjačkoj Banji!

Podeli vest

Manifestacija "Dani Danila Bate Stojkovića" počela je sredu u Vrnjačkoj Banji i trajaće do 13. avgusta

Prvog dana je na Trgu kulture postavljena je replika autobusa iz filma "Ko to tamo peva", a glumac Bogdan Diklić imao je čast da otvori ovogodišnje "Batine dane".

Marko Crnoglavac

Zlatnici sa Batinim likom uručeni su posthumno preminulim glumcima Draganu Nikoliću i Miloradu Mandiću.

Marko Crnoglavac

Danas će u Parku kod "Švajcarije" domaćin "Batinih dana" Dragan Vujić Vujke zasaditi stabla za zaslužne ličnosti: Dragana Nikolića, Bati Živojinoviću, Miloradu Mandiću Mandi, Marinka Madžgalja i Petra Kralja.

Marko Crnoglavac

Glumci Fakulteta filmskih i dramskih umetnosti "Sinergija" u klasa profesora Ivana Jevtovića večeras će imati predstavu u kojoj će govoriti delove iz četiri filma Bate Stojkovića.

Marko Crnoglavac

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija