• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š. - A. J.

31.08.2016

18:19

POVRATAK MILENE Prva uloga posle Gagine smrti!

Kultura

POVRATAK MILENE Prva uloga posle Gagine smrti!

Podeli vest

Milena Dravić će se naći u ulozi bakice u novom ostvarenju Milana Karadžića "Biser Bojane"

Milena Dravić snima prvi film posle Gagine smrti! Pet meseci posle gubitka muža, legendarnog Dragana Nikolića, glumica je prihvatila ulogu u novom ostvarenju pod nazivom "Biser Bojane", koji snima Milan Karadžić.

Dravićeva je napravila pauzu nakon gubitka ljubavi svog života, a njen kolega Mima Karadžić kaže da su uspeli da je ubede da se vrati na male ekrane.

DŽIMIJEVU BARKU NEMA KO DA VOZI: Informer u Rosama, mestu gde je Gaga Nikolić bio KAO KOD KUĆE!

Već su sarađivali

- Milena Dravić će imati sjajnu i veliku ulogu, lako smo se dogovorili sa njom. Ona je sa mnom i mojim bratom Milanom već sarađivala - kaže glumac za Informer.

Milena nastavila snimanje
serije posle Gagine smrti

Promo

Milena Dravić se brzo posle Gaginog odlaska vratila glumi u seriji "Komšije", na kojoj je, takođe, sarađivala sa Milanom Karadžićem. Ona je tada po prvi put posle smrti supruga ispričala ekskluzivno za Informer kako ima snage da se vrati poslu.
- Dobro sam, radim. Prekjuče sam završila snimanje serije "Komšije" sa Milanom Karadžićem - rekla je tada Milena.

158 uloga je Milena do sada odigrala u filmovima i serijama

Filmska diva, koja je se na filmu poslednji put pojavila 2009. godine, u novom ostvarenju će glumiti jednu tipičnu beogradsku bakicu.

- Dobila je rolu bake Emilije, bake iz Beograda. Dakle, prava jedna beogradska dama, čija ćerka ima dete sa likom koji ja tumačim - objašnjava Mima.

Prva klapa "Bisera Bojane" pašće već 5. septembra, a Milena zbog nove uloge boravi već neko vreme u Crnoj Gori. Reditelj Milan Karadžić nam je otkrio da će filmska ekipa četiri nedelje snimati u različitim gradovima u Montenegru, a zatim će rad nastaviti u Srbiji.

- Snimanje kreće za pet dana. Na Adi Bojani i u Ulcinju ćemo biti četiri nedelje, a zatim se selimo u Beograd - priča reditelj.

Ona je dobila rolu bake Emilije iz Beograda
Mima Karadžić

Premijera u januaru

Novi film Milana Karadžića će biti neka vrsta romantično-akcione komedije:

- "Biser Bojane" je drama između oca kriminalca, koji je pobegao u Italiju, i sina, doktora iz Beograda, koji ni ne zna da mu je tata živ. Međutim, tu će biti i lepih ljubavnih scena. Nismo još sakupili celu glumačku ekipu, sa nekima trenutno pregovaramo - priča Karadžić.

Film se pravi u saradnji produkcije "MM production Montenegro" i "Vision team", a premijera će biti 24. januara u beogradskom Centru "Sava". Pored Milene, glumačku ekipe čine još i Andrija Milošević, Hristina Popović, Branko Đurić, Dubravka Drakić...

MILENA DRAVIĆ POSLE ŽIVOTNOG PARTNERA IZGUBILA I DRAGOG PRIJATELJA: Bata će počivati pored mog Gage, svog "malog brata"!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ciranis018

pre 7 godina

NEKA MIMA SNIMI 4 SEZONU SERIJE "BUDVA NA PJENU OD MORA"PA NEK SNIMA POSLE I BISERI I DIJAMANTE! A NE SVE NAS JE OVAKO OSTAVIO KAD JE NAJBOLJE! KAKVI SU TU LJUDI POCNU NESTO I KAD JE NAJLEPSE ONI STANU SA SNIMANJE,I NEMOJTE MI PRICATI DA NEMAJU FINANSIJE KAD IMAJU 10000 SPONZORA!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija