• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bulevar/Informer.rs

29.09.2016

12:50

AMIDŽIĆ OPTUŽEN ZA PLAGIJAT! Američki voditelj tvrdi da ga je Ognjen "pokrao"!

Kultura

AMIDŽIĆ OPTUŽEN ZA PLAGIJAT! Američki voditelj tvrdi da ga je Ognjen "pokrao"!

Podeli vest

Američki voditelj Endi Koen optužio je srpskog voditelja Ognjena Amidžića da ga je pokrao

Američki voditelj i domaćin emisije „Vidi šta se dešava“ izjavio je da je emisija voditelja Ognjena Amidžića „neautorizovana“ srpska vezija njegovog šoua. 

- Večeras mi je neko na Twitteru napisao da u Srbiji postoji emisija koja je KOMPLETNO pokrala ceo naš koncept! Znamo da inspirišemo dosta ljudi širom sveta, pa smo to uzeli sa zadrškom, ali onda smo pogledali Omni Dži šou - rekao je u živom programu. 

Voditelj je takođe prikazao insert iz emisije u kojoj su gostovali Veljko Ražnatović i njegova devojka Kristina Bujišić, aludirajući na fore koje su navodno preuzete iz njegove emisije.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ceca

pre 7 godina

E ludi Ameri sve je njihovo.Kao da ceo svet pripada samo njima jos malo pa ce nam trziti dozvolu za vazduh. Ogi boli te cose radi ti po svome a Amer moze samo da te nevoli.A mozda to bolje radis od njega cim on gleda tvoju emisiju.\n

ddd

pre 7 godina

Kada Endi Koen bude vodio svoju emisju na srpskom, onda moze eventualno da posumnja, a dotle neka cuti i ne pokusava vise da sebi pribavlja medijsku paznju preko Ognjenovih ledja, t.j. emisije koja je 1000x bolja od njegove!

nista novo

pre 7 godina

amidzic je celu svoji karijeru zasnovao na plagijatu, od koncepta svih emisija koje je radio do pesama koje su listom obrade stranih hitova. Sve je to ok,covek je samo gledao satelit pre ostalih,ali bar se potrudi da pitanja osmislis sam. Ali i takav mi je bolji od konkurencije u nasoj zemlji..nista bez Olje...Kovacevic\n

plava

pre 7 godina

Milim da se Ogi strasno potresao, celu noc nije mogao da spava... Ma boli ga bre uvo sta misli i trabunja tamo neki iscaseni Amerikanac!

Mabus

pre 7 godina

Kada stigne tužba, onda ga zaboleti uvo. Mnogi ovde nemaju pojma o autorskim pravima, a to mora da se poštuje. Zato je zemlja zbog takvih i tu gde jeste.

Saša

pre 7 godina

Sta? Nije jasno Gospodinu \"ELVIS PRISLIJU\" iz USE... Da, mu se s***m u \"tok souve\"... Drzi se PRISLI... CNN - a... U, Ognjena NE DIRAJ!... 6 miliona gradjana ce biti svedoci za emisije koje mladi afirmisani umetnik vodi... Tako, da PRISLI razmisli malo!... A, za ovu javnu klevetu Ognjena Amidjica DEBELU odstetu da platis \"PRISLI\"... Dusu, cemo ti vaditi na \"Pamuk\" ... Gospodine ELVISE!\n

dragan

pre 7 godina

A sto, kao nije skinuo. Ovaj nije sposoban da smisli nista originalno. I Oskara je ukrao od drugog.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija