• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mirror.co.uk/Informer.rs

05.10.2016

21:42

(VIDEO) DŽEK UOPŠTE NE POSTOJI?! Nova teorija o Titaniku koja menja sve!

Kultura

(VIDEO) DŽEK UOPŠTE NE POSTOJI?! Nova teorija o Titaniku koja menja sve!

Podeli vest

Bilo da volite ovaj film ili ne, morate da priznate da teorija ima makar malo smisla

"Titanik" ste sigurno pogledali makar jednom, i veliko je pitanje da li ste uopšte oprostili Rouz što je dozvolila da Džek potone iako je bilo sasvim dovoljno mesta za oboje, to je čak priznala i sama Kejt Vinslet.

Ali, iako je film objavljen zaista davne 1997. godine, i dalje ga ne zaboravljamo. I ne samo da ga ne zaboravljamo, već i dalje razmišljamo o mogućim teorijama iza tragične ljubavi Džeka i Rouz. Jedna takva se pojavila i na forumu Reddit i zaista je neverovatna.

(VIDEO) FASCINANTNA ANIMACIJA: Kako je tonuo Titanik u realnom vremenu!

Teorija kaže sledeće: Džek uopšte ne postoji. Nikada i nije bio na brodu, i predstavlja samo izmaštan lik iz Rouzine kuhinje.

Korisnik Reddita koji je izneo ovu smelu teoriju dao je i pojašnjenja:

Rouz je bila izuzetno nesrećna pre nego što je upoznala Džeka. Zapravo, toliko nesrećna, da postoji mogućnost da psihički nije najstabilnija, a ko bi i bio kada ga očekuje venčanje sa osobom koju ne voli, na brak je primora jer je porodica zapala u finansijsku krizu, i ima onakvu majku. Uostalom, Džek i Rouz su se upoznali tako što ju je džek odgovorio od toga da sebi oduzme život.

KO BI SE UKRCAO? Titanik 2, replika čuvenog broda isploviće 2018. godine!

Dakle, kada smo ustanovili da je Rouz sigurno bila labilna, i u teškom životnom položaju. Tražila je ohrabrenje od nekoga, ali nikog nije bilo na vidiku. Zato je izmaštala Džeka, tako drugačijeg od njenog verenika.

Takođe, podseća ovaj forumaš, ne postoji fizički trag o Džekovom boravku na brodu. Čak i Rouz, kao starica, to priznaje lovcima na blago. Uostalom, zar bi ga zaista tek tako pustila da potone da je zaista postojao?

Zato je, uveren je on, Rouz sve izmaštala - da, čak i one vrele scene iz kočije, ili onu kada je slika golu.

KEJT VINSLET PRIZNALA: Rouz je mogla da spase Džeka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija