• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

29.11.2016

16:29

TASOVAC HOĆE U STARU FOTELJU Javio se na konkurs za direktora Filharmonije!

Kultura

TASOVAC HOĆE U STARU FOTELJU Javio se na konkurs za direktora Filharmonije!

Podeli vest

Na javni konkurs za izbor direktora Beogradske filharmonije (BF), koji je raspisan 10. novembra ove godine, stigle su prijave akademskih muzičara Ljubiše Jovanovića i Ivana Tasovca, saopštio je Upravni odbor BF

Upravni odbor je na sednici otvorio prijave i, uvidom u dokumentaciju, konstatovao da su kandidati podneli sve potrebne dokumente i da ispunjavanju formalno-pravne uslove konkursa.

Kako je objavljeno na sajtu BF, Upravni odbor u saopštenju ističe da kandidati imaju odgovarujuću školsku spremu, godine staža na poslovima iz oblasti kulture i da su podneli predloge rada i razvoja Filharmonije za naredni period.

Predloženi programi kandidata biće objavljeni na internet adresi Beogradske filharmonije, bez potpisa, kako bi zaposleni i javnost u njih imali uvid.

Zaposleni u BF će imati prilike da se izjasne o predloženim programima rada i razvoja ustanove.

U skladu sa Zakonom o kulturi i Statutom BF, Upravni odbor će obaviti razgovore sa kandidatima.

U roku od 30 dana od dana završetka javnog konkursa dostaviće resornom Ministarstvu obrazloženi predlog liste kandidata, s mišljenjem o stručnim i organizacionim sposobnostima svakog kandidata i zapisnikom o obavljenom razgovoru.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirko

pre 7 godina

Cupavi bolje da cepa drva nego da se vrati na stolici.

ddd

pre 7 godina

Tasovac je bio odlican direktor Filharmonije, nije mu trebala politika. Verujem da ce ga ponovo izabrati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija