• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blockbuster.rs

30.11.2016

10:42

SAMJUEL DŽEKSON dobija nagradu za životno delo

Kultura

SAMJUEL DŽEKSON dobija nagradu za životno delo

Podeli vest

Na 13. Međunarodnom filmskom festivalu, koji će se od 7. decembra održati u Dubaiju, Semjuel L. Džekson imaće čast da dobije nagradu za životno delo, jednu od najvećih nagrada ovog festivala

Tim priznanjem on će se pridružiti imenima kao što su Omar Šarif, Teri Gilijam, Šah Ruk Kan, Oliver Stoun, Martin Šin, koji su pre njega dobili istu nagradu. 

Festival počinje 7. decembra projekcijom ostvarenja “Miss Sloane” a zatvara ga, osam dana kasnije, prvi spinof “Star Wars” franšize, “Rogue One: A Star Wars Story”. 

 - Velika je čast dobiti Nagradu za životno delo od strane Međunarodnog filmskog festivala u Dubaiju. Divno je biti uključen u filmsku zajednicu Emirata i unapred se radujem što ću imati prilike da upoznam sjajne filmske stvaraoce i steknem nove prijatelje -  rekao je Džekson povodom skorog gostovanja na ovom festivalu. 

Dubai fest, kako ga još zovu, najveći je filmski festival u regionu Bliskog istoka. 

Tokom osam dana trajanja, na festivalu će biti prikazano 156 filmova, među kojima su i “Billy Lynn’s Long Halftime Walk”, “Manchester by the Sea”, “Their Finest”, “La La Land”, “The Founder”, “A Monster Calls”. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija