• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

04.01.2017

21:01

BIĆE JOŠ LEŠEVA! Scenaristkinja hit serije "Ubice moga oca" obećava još uzbudljiviji nastavak!

Kultura

BIĆE JOŠ LEŠEVA! Scenaristkinja hit serije "Ubice moga oca" obećava još uzbudljiviji nastavak!

Podeli vest

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju ko je ubica male Milice Despotović

Krenuli smo sa lešom male Milice, pronašli ko ju je ubio, ali radnja iz prve sezone je višeslojna pa ima materijala i za nastavak priče. Mogli bismo da kažemo - biće još leševa - najavljuje Nataša Drakulić scenaristkinja serije.

- A sad ozbiljno. Priča zaista traži nastavak - neka se niko ne brine - glavni glumački trojac, Vuk Kostić, Tihomir Stanić i Marko Janketić, ostaje. I, naravno, stiže još novih glumaca" - kaže Nataša Drakulić, scenaristkinja serije "Ubice mog oca".

Poslednja epizoda emitovana je dan nakon Nove godine i konačno otkrila ono što su svi priželjkivali da saznaju, a to je ubica male Milice Despotović.

Zasada, to je učinila njena majka Natalija, koju u seriji tumači glumica Nataša Ninković. Ona je i posle priznanja da je ubila svoju ćerku iz nehata, ali rukovođena ljubomorom zbog ćerkinog odnosa sa Kostom (Dragan Mićanović), u koga je i sama zaljubljena, ipak rekla je da je ona "ubica, zasad". Šta to tačno znači zasad, saznaćemo u novoj sezoni serije o kojoj autori ne žele mnogo da otkrivaju, osim što je izvesno da će je biti. Uostalom, to je i pisalo na kraju epizode koja je emitovana 1. januara: "Kraj prve sezone".

A glavni junak serije, inspektor Aleksandar Jakovljević, nije otkrio ono što je najvažnije, a to su ubice njegovog oca, policajca koji je stradao na dužnosti. Misterija oko tog ubistva opseda mladog i ambicioznog inspektora, koji je tražeći ubicu Milice Despotović, bogate naslednice, zamalo ušao u vir iz koga nema izlaza.

Spasle su ga ljubav i devojka Jelena, koja na kraju prve sezone biva ranjena. Još jedna misterija koja je ostala nerešena. Hoće li Jelena preživeti i sa kim će mladi i zgodni inspektor završiti: sa Marijom (Katarina Radivojević), koja nosi njegovo dete ili Jelenom (Nina Janković)?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom
Politika

Pucaju u Srbe, prebijaju našu decu... Petković: Kriminalizacijom severa KiM, Kurti opravdava nasilje nad srpskim narodom

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti uporno pokušava da, kriminalizujući sever KiM, nađe opravdanje za fizičko i pravno nasilje koje sprovodi nad srpskim narodom, previđajući namerno da je i po zvaničnim statistikama koje je vodila policija u Prištini sever KiM bio najbezbedniji deo pokrajine.

07.05.2024

10:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija